Velkommen til Trondheim 19.-20.januar 2015

Creative commons 2013 R Pritchard https://flic.kr/p/fqUZE2

Velkommen til Trondheim og FØB-seminar. Creative commons 2013 R Pritchard https://flic.kr/p/fqUZE2

Programmet er klart og påmeldingen har startet. Denne gangen er FØBs medlemsseminar og møte lagt til den nye HiST – Handelshøyskolen i Trondheim.

Siden forsommeren har styringsgruppen jobbet med å sette sammen et variert og relevant program for medlemmene.

Harald Bøhn, NTNU Universitetsbiblioteket, har sitt daglig virke som seksjonssjef på Dragvoll. Bøhn vil fortelle om samlingsutvikling i en ny tid og noen pilotprosjekter de har ved NTNU i Trondheim.

Litt fra programmet:

Jan Erik Frantsvåg, Universitetsbiblioteket i Tromsø, er utdannet økonom og har i flere år jobbet med open access og strategi rundt dette. Mange kjenner Frantsvåg fra den årlige Munin-konferansen i Tromsø.

Jan Erik Frantsvåg, Universitetsbiblioteket i Tromsø, er utdannet økonom og har i flere år jobbet med open access og strategi rundt dette. Mange kjenner Frantsvåg fra den årlige Munin-konferansen i Tromsø.

Gode tilbakemeldinger fra forrige seminar ved NHH i januar, gjorde at vi satset på en kombinasjon av de samme elementene. Dessuten er FØB en god arena for å bli bedre kjent med kolleger fra andre bibliotek og institusjoner. Derfor legges det inn gode pauser og ikke minst en felles middag første kvelden. Program og påmelding

  • Jan Erik Frantsvåg frå Universitetet i Tromsø vil snakke om Open Access med eit spesielt blikk på økonomifaget og økonomitidsskrift.
  • Harald Bøhn seksjonssjef på Dragvoll vil snakke om erfaringar og prosjekt rundt samlingsutvikling.
  • Fagleg foredrag frå HiST-tilsett
  • Medlemmene vert invitert til å dele prosjekt/informasjon frå eige bibliotek.
  • Halvdagskurs i etterkant av sjølve møtet.

På seminaret vil det også bli medlemsmøte der me skal velje nye medlemmer til styringsgruppa.Dersom nokon har lyst til å vere med, gje ein tilbakemelding. Litt arbeid er det, men heilt overkommeleg.

 

Liv Inger Lamøy, hovedbibliotekar og leder for det nye biblioteket ved Campus Elgseter, er vertskap for seminaret og ønsker oss velkommen den første dagen.

Fredrik Kavli, Universitetsbibliotekar ved NHH, jobber blant annet med bibliometri rundt publiseringsdata og vil presentere erfaringer med akkrediteringsprosesser.

Velkommen til

gamle og nye

medlemmer i FØB!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s